Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 07:41

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2019 » Червень » 27 » Обласна творча лабораторія бібліотечної інноватики
15:27
Обласна творча лабораторія бібліотечної інноватики

 На базі дитячої філії Новоукраїнської центральної бібліотеки відбулась обласна творча лабораторія бібліотечної інноватики для сільських бібліотекарів Новоукраїнського району, на яку були запрошені сільські бібліотекарі та бібліотекарі ОТГ.

З привітальним словом до присутніх звернулася заступник директора з наукової роботи Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка Ліпей Олена Вікторівна, яка привітала учасників творчої лабораторії та побажала плідної роботи, спільно з працівниками обласної бібліотеки. А також передала в подарунок дитячій філії підбірку літератури.

Привітали учасників і завідуючий відділу культури і туризму Новоукраїнської ОТГ Козловська Т.М. та завідуючий відділом культури і туризму Новоукраїнської райдержадміністрації Бондар А.А.

Цікавою та корисною у роботі бібліотек стала тема «Сільські бібліотеки у ракурсі професійних надбань», яку розкрила Босюк Л.С. – провідний методист відділу розвитку дитячих бібліотек і маркетингу Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей.

Тему «Актуалізація бібліотечного фонду: вимоги сьогодення» розкрила Бєляк Л.В. – завідуюча відділом комплектування та обробки документів Кіровоградської ОДБ.

Практичну консультацію на тему: «Інформаційний шум і фейки в інтернеті: їх загроза для підростаючого покоління та як їм протистояти?» надала Прокопчук О.В. – провідний бібліотекар відділу комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет доступу користувачам Кіровоградської ОДБ.

Цікавою була розповідь Ліпей О.В. на тему «Х міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій «Бібліокреатив – 2019»(м.Запоріжжя): Інформогляд ідей по залученню дітей до читання.»

Бібліотекарі мали змогу поспілкуватися з колегами з обласної бібліотеки, поставити їм безліч запитань та взяти для себе багато корисного для роботи.

Робота обласної творчої лабораторії проходила в теплій і дружній атмосфері, адже тут зібралися не лише колеги, а й друзі та однодумці, фахівці своєї справи.

Переглядів: 245 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz