Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 10:11

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2021 » Грудень » 8 » Міжнародний день інвалідів
10:05
Міжнародний день інвалідів

  Щороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На   їхню долю випали важкі випробування, однак ці люди, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу та   непохитну віру в життя. Міжнародний день людей із інвалідністю не є святом. Він покликаний привернути увагу до проблем   цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя.

В цей день в дитячій філії Новоукраїнської центральної бібліотеки з другокласниками ліцею «Лідер» було проведено годину доброти та милосердя «Подивіться на нас, ми такі ж як і ви». Захід  був спрямований на виховання та формування в учнів толерантного ставлення до осіб з інвалідністю, доброзичливого відношення до них, вміння співчувати людині, бажання прийти  на допомогу. Діти дізналися про історію заснування Міжнародного дня інвалідів, розповідали про те, яких осіб з обмеженими можливостями вони знають особисто. учасники заходу розмальовували «Квітку Допомоги», а в кожній пелюсточці писали справи, які вони можуть зробити для людей з особливими потребами. Бібліотекарі роздали дітям буклети для дітей та їх батьків про правила поведінки при зустрічі з особами з інвалідністю та обговорили їх.

Для учнів перших класів ліцею №6 проведено гру «Квітка Допомоги». Із задоволенням учасники заходу розмальовували «Квітку Допомоги», а в кожній пелюсточці писали справи, які вони можуть зробити для людей з особливими потребами. «Квітка Допомоги» показала вміння та бажання дітей допомогти, необхідність бути толерантними, вміння дружити, підставити вчасно своє плече для допомоги іншим.

Для користувачів 5-9 класів оформлено книжкову виставку-підтримку «Ми є – ми рівні». На виставці розміщені книги про дітей, для яких інвалідність не виявилась вироком на все життя, а навпаки  сприяла їхньому розвитку.

 

Переглядів: 76 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz