Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 05:21

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2013 » Червень » 11 » Ми за здоровий спосіб життя. Мистецький проект продовжується.
11:16
Ми за здоровий спосіб життя. Мистецький проект продовжується.


Творча співпраця дитячої бібліотеки з студією образотворчого мистецтва та дизайну «Гармонія-норм» - керівник В.А.Лисенко, продовжується новою виставкою художніх робіт на тему «Ми за здоровий спосіб життя». Роботи юних художників захоплюють своїм талантом та майстерністю виконання. На виставці представлені роботи вихованців студії Русіна Сергія (2001 р.н.), Літвітчука Всеволода (1996 р.н.) та Піткевич Тетяни (1995 р. н.). Піткевич Тетяна представила на виставку свою роботу «Не попадись», що відображає куріння у вигляді гачка, на який краще не попадатись. Русін Сергій автор роботи «Колись він був людиною», яка показує у «всій красі» людину, що занапастила своє життя алкоголем. Літвітчук Всеволод представив три картини, що показують найстрашніші емоції людини, яка не змогла протистояти спокусі наркотиків, ці емоції: «Зло», «Страх», «Крах» та картину «Згуба» про згубні спокуси, що чекають на вулиці та до чого вони призводять.


Також на виставці були представлені мистецькі твори  із  Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» Літвітчука Всеволода «Козак Мамай. Біля ставу»,та картина «Вазон» Піткевич Тетяни, що отримала диплом та зайняла перше місце в розділі «Декоративний розпис». А також робота дипломанта ХVІІІ Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі у номінації «Образотворче мистецтво» Русіна Сергія - «Веселі вогники».


Крім художніх робіт читачам бібліотеки була представлена інформація для роздумів про негативний вплив алкоголю та нікотину на організм людини, а також розвінчуються деякі міфи про такий  «легкий» наркотик,  як марихуана.

Роботи вихованців студії «Гармонія-норм» не залишили користувачів бібліотеки байдужими, адже про переваги здорового способу життя краще та доступніше розкажуть не нудні промови дорослих, а малюнки та твердження однолітків.


Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz