Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 08:25

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2017 » Вересень » 21 » День Миру в бібліотеці
14:38
День Миру в бібліотеці

 До Міжнародного дня Миру в бібліотеці було проведено День Миру «Будемо усі дружити, в злагоді і мирі жити» з учнями 7-А класу ЗШ №6 (кл. кер. Плігіна О.В.).

Учасники заходу читали вірші про мир, познайомилися з історією і символами цього свята. Діти дізналися, якою дорогою ціною дається мир на нашій планеті, особливо для нашої рідної землі в період Другої світової війни і нині, на сході України.

В цей день до користувачів бібліотеки завітав наш земляк, учасник АТО – Бурага Костянтин, який поділився своїми спогадами, розповів, що йому довелося пережити за час виконання воєнного обов’язку в зоні АТО. Діти захоплено слухали, як Костянтин розповідав про умови життя на війні, про солдатську дружбу, про нелегкі військові будні та про короткі моменти перепочинку. Згадував герой і про те, як бійці їх бригади допомагали місцевим жителям виживати в страшний воєнний час, як допомагали евакуювати дітей із зони бойових дій. Згадував і про дітей та підлітків, які залишились з різних причин в зоні АТО, та навчилися розбиратися в різний видах зброї, адже війна ввійшла в їх життя. Завершуючи свою розповідь, Костя зауважив, що не вважає себе героєм, адже він просто виконував свій обов’язок перед Батьківщиною, тому що хотів щоб його син, та інші діти жили в мирній та незалежній країні.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять тих людей, які воювали за мир, тих хто віддав своє життя в ім’я світлого мирного майбутнього.

Учасник АТО почув від учнів щирі слова подяки і шани та отримав невеличкий подарунок.

Семикласники та користувачі бібліотеки переглянули презентацію «Героями не народжуються – героями стають» та ознайомилися з книжковою фото-виставкою «Ми хочемо жити в мирі».

Переглядів: 288 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz