Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 12:20

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2020 » Січень » 23 » День інформації "Діти єднають Україну"
11:37
День інформації "Діти єднають Україну"

 В дитячій філії до Дня соборності України пройшов День інформації "Діти єднають Україну" з метою відродження паростків духовності, пробудження у користувачів зацікавленості до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу, виховання поваги та любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасності.

Для учнів 5-9 класів був проведений історичний екскурс «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг» з п’ятикласниками гімназії «Лідер» (кл. керівник Яковлєва Л.М.). Діти дізналися про історичний шлях українського народу до незалежної соборної держави. Школярі з цікавістю слухали розповідь про видатного земляка, знаменитого письменника і громадського діяча В. Винниченка, який вніс величезний вклад в утвердження ідеї соборності України в життя. В цей день з користувачами була проведена патріотична гра «Ми єдина держава, ми єдиний народ», в ході якої вони демонстрували свої знання з історії України та рідного краю, про видатних українців, традиції та звичаї українського народу.

Учасники заходу та користувачі переглянули виставку-міркування «Соборна та єдина квітуча Україна».

Одним із заходів Дня інформації стало історичне досьє «Україна неповторна, єдина, свята» для учнів 3-Б класу гімназії «Лідер»(кл. керівник Акопян Н. Є.), де діти дізналися про історію свята соборності, що того дня здійснилася мрія, яку віками втілювали наші пращури - об'єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. Школярі з цікавістю розглядали карту України, де дізналися, які частини України об’єдналися, щоб стати єдиною, соборною державою.

З учнями 4 класу гімназії «Лідер» (кл. керівник Мороз С.В.) було проведено відео перегляд «День соборності України». З відеоролика діти дізналися про історичні факти, які передували створенню Української народної республіки та в майбутньому – незалежної суверенної держави Україна.

Читачі молодшого відділу мали змогу взяти книги для читання додому з книжкової виставки «Україна – мій сонячний дім».

Переглядів: 163 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz