Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 03:37

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Осінній калейдоскоп
09:48
Осінній калейдоскоп

Журливо музика заграла,

І закружляло в вальсі листя.

В країну осінь завітала

Красива, сонячна, барвиста.

 Завітала на українську землю золота, щедра, пишна, багата, барвиста осінь. Якими тільки словами не винагороджував народ цю чудову пору року, скільки віршів про неї написано, скільки пісень їй присвячено. Прийшла красуня Осінь і в нашу бібліотеку на свято «Осінній калейдоскоп». Учасниками та головними героями свята стали учні 2-В та 2-Б класу ЗШ №6, також були присутні мами, дідусі та бабусі маленьких артистів.

Учасники свята розповідали вірші про осінь, відповідали на питання бібліотекаря, за що вони люблять цю чудову пору року. А далі на свято завітала і сама Осінь із щедрими дарами та загадками. Відгадавши загадки, діти зустрілися з трьома осінніми місяцями: Вереснем, Жовтнем та Листопадом. Кожен з місяців розповів дітям про себе, а бібліотекар доповнила їх розповіддю про народні прикмети, свята та обряди.

Свято продовжилося справжнім осіннім ярмарком, на якому кожен «продавець» прихвалював свій товар, аж раптом посеред ярмарку появився Маг-чарівник і змусив всі овочі, що були на ярмарку, заговорити та розповісти про себе присутнім. Овочі вихваляли себе на всі лади.

Знайшовся час на святі і для розваг. Хлопчикам-козакам було запропоновано показати свою фізичну силу та десять разів підняти гарбуз однією рукою. Для дівчаток-господиньок було підготовлене завдання «Зварити борщ», тобто із кошика дістати овочі, які потрібні для приготування борщу, але із зав’язаними очима.

Щоб більше дізнатися про осінь, осінні місяці, народні прикмети та явища природи дітям було запропоновано взяти книги з виставки-витинанки «Барви Осені».

Наостанок Осінь пригостила дітей та всіх присутніх на святі смачним виноградом. Свято закінчилось, але діти ще довго не хотіли залишати затишне і тепле приміщення бібліотеки.

Переглядів: 290 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz