Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 01:11

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Книга. Родина. Бібліотека.
17:34
Книга. Родина. Бібліотека.
Книги зустрічають нас у ранньому дитинстві та ведуть усе життя… К.Паустовський
В бібліотеці проведено родинне свято «Книга. Родина. Бібліотека». На свято завітали родини Косих Ірини Михайлівни з донькою Яринкою, Нероби Світлани Анатоліївни із сином В’ячеславом та Бурової Валентини Данилівни із внуком Анатолієм. Учасниками свята стали учні 6-А класу ЗШ №6.
Кожна родина розповідала про чудові традиції сімейного читання, про місце книги в їх родині, про те, як книжка, прочитана разом, допомогла потоваришувати з дітьми. Розповідали про книги, які стали членами їх родини. З великою цікавістю учасники заходу слухали розповідь Валентини Данилівни Бурової про прочитані нею книги, які допомогли їй обрати професію вчителя. Свою любов до книги вона привила і своєму внуку Анатолію, який зараз навчається в 8-А класі ЗШ №6. Валентина Данилівна розповіла, що вони мають велику домашню бібліотеку, де майже всі книги перечитані усіма членами родини. А внуку Анатолію особливо подобається «Кобзар» Т.Г. Шевченка. Він не лише знає багато віршів Кобзаря напам’ять, а й співає пісні на слова Шевченка, навчаючись в музичній школі. Не менш цікавою була розповідь родини Косих Ірини Михайлівни, яка працює завучем музичної школи та виховує доньку Яринку, що навчається в 8-А класі ЗШ№6. Ірина Михайлівна презентувала свою поетичну збірку «Метаморфози думок» і зачитала вірші з неї. Так як Ірина Михайлівна не тільки пише вірші, але й займається вокальним співом та пише музику, то глядачі мали змогу насолодитися піснею, яку вона виконала з Яринкою на власні слова і музику.
Вся родина Нероди Світлани Анатоліївни, керівника гуртка «Бісер і фантазія» при ДЦЮТ «Зоріт», захоплюється творами В.Нестайка. В їх домашній бібліотеці є всі твори улюбленого письменника і читають ці твори і тато і наймолодший член сім’ї. А як загорілися оченята у шестикласників, коли Світлана Анатоліївна показувала свої картини, вироби з бісеру та сувеніри із соломки. Майстриня наголосила, що робити вироби з бісеру їй допомогла книга Е. Литвинець «Чарівні візерунки». Син В’ячеслав перейняв талант матері та виготовляє чудові вироби з дерева, деякі із своїх робіт він теж продемонстрував глядачам.
Свято пройшло у дружній і теплій атмосфері, адже зібралися родини-однодумці, які не уявляють свого життя без книги та бібліотеки. Гості бібліотеки побажали юним читачам завжди дружити з книгою, яка допоможе їм вибрати життєвий шлях, розкриє шляхи для творчості, розмалює життя яскравими барвами.
Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz