Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 01:05

Дитяча філія Новоукраїнської центральної бібліотеки

Меню сайту
Сайт-партнер:
Мебель под заказ - студия LOFT
KeksNews - новости и блог на разную тематику
Новини
Головна » 2014 » Вересень » 1 » День знань у бібліотеці
15:57
День знань у бібліотеці
1 вересня – День знань, хвилююче свято для всіх. Немає людини, котра не пам’ятає день першого дзвоника, першу вчительку, шкільних товаришів. Цей день завжди буде світлим і радісним, найбільш очікуваним святом для тих, хто вперше переступить поріг школи чи аудиторії – першокласників та першокурсників. Це свято і для тих, хто знову сяде за парту та зробить черговий крок по довгій, але такій цікавій, повній відкриттів та досягнень, шкільній дорозі. Саме в цей день радісними та галасливими голосами дітей знову наповняться світлі класи шкіл, аудиторії коледжів і ліцеїв, університетів та інститутів.
До бібліотеки в цей святковий день завітали школярі 5-6 класів Новоукраїнської гімназії №7, щоб провести перший в цьому навчальному році урок «Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!». Святково вдягнені, схвильовані, з квітами школярі взяли активну участь в проведенні уроку. Звучали вірші про Україну, розповіді про відомих людей України, славне історичне минуле та буремну сучасну історію України.
Бібліотекар за допомогою комп’ютерної презентації познайомила учасників першого уроку з державними та народними символами України. Коли зазвучав Гімн, всі присутні співали його, тримаючи руку на серці. Пригадали на уроці і загиблих героїв Небесної сотні, воїнів, що віддали своє життя в зоні АТО та віддали їм шану хвилиною мовчання. Продовжив захід кросворд «Україна», де діти відповідали на запитання кросворду, а у виділених клітинках прочитали слово «Україна». Далі учасникам свята було запропоновано зібрати з пазлів карту України, це завдання було складним і вчитель гімназії Канаховська Н.І. зауважила, що розділити країну легше, ніж потім об’єднати її. Потім діти називали всі області України, які вони знають, а взамін отримували картки з назвою області. Щоб показати, що наша Україна єдина, згуртована і нероздільна діти взялися за руки, слухаючи пісню про Україну. Вчитель української мови та літератури Білявська Л.В. представила вірш-презентацію «Україна».На закінчення свята було зроблено огляд книжкової виставки «Моя країна Україна».
Переглядів: 682 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz